De Nikon D850: de ultieme DSLR

Wil je kennismaken met de D850 ?
De Nikon D850 is een krachtige full frame spiegelreflexcamera die uw fotografie naar een nieuw niveau tilt. Deze camera is o.a. voorzien van een 45,7 megapixel sensor, EXPEED 5 beeldprocessor en een geavanceerd autofocussysteem en biedt de perfecte combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid.

Kom naar onze D850 dealertour !
We hebben een heel leuk programma in elkaar gezet waarbij je niet alleen van een bekende fotograaf/fotografe hoort waarom de D850 speciaal is, maar ook een technische spoedcursus D850 bediening krijgt. Naast het technische verhaal van onze Nikon product specialist, waar alle specificaties worden besproken, komt het verhaal van een bekende ambassadeur die al gewerkt heeft met de camera.

 • Learn: Een Nikon Trainer neemt je mee op een diepe duik in de specificaties van de Nikon D850 (30 min)
 • Inspire: Een fotograaf verteld over praktijkervaringen met de Nikon D850 (30 min)
 • Explore: Tijdens de D850 Touch & Try (30 – 60 min) mag je de D850 zelf uitproberen.

Het Ochtendprogramma:

 • 09:00    Ontvangst in de winkel
 • 09:30    Technische specificaties van de Nikon product specialist
 • 10:00    Workshop van bekende fotograaf

 • 10:30    Touch&Try: probeer de D850 zelf uit!

 • 12:00    Einde programma

Let op: tijden kunnen per dealer afwijken

Het Middagprogramma:

 • 13:00    Ontvangst in de winkel

 • 13:30    Technische specificaties van de Nikon product specialist
 • 14:00    Workshop van bekende fotograaf

 • 14:30    Touch&Try: probeer de D850 zelf uit!

 • 16:00    Einde programma

Let op: tijden kunnen per dealer afwijken

Gemmy Woud-Binnendijk
Gemmy Woud-Binnendijk
Aangetrokken tot het gebruik van licht zoals dat gebruikt werd door de schilders uit de gouden eeuw, begon ze met het creëren van beelden op een schilderachtige wijze. In de fotografie combineert ze haar ervaring als schilder en edelsmid, haar kennis van stoffen en creativiteit om een beeld te creëren. Kenmerkend voor haar werkwijze is – kijkend naar het licht – het versterken van de contrasten tussen schaduw en licht om in beelden diepte te creëren. Gecombineerd met de fascinatie voor mensen, dieren, sfeer en een sterke creatieve energie maakt ze hedendaagse portretten in het licht van het verleden. Een beeldmaker met een eindeloze creatieve drang.
Brett Florens
Brett Florens
Fotografie is en blijft voor mij een raadsel. Statistieken laten zien dat slechts 13% van de mensen over de hele wereld de baan zal vinden waar ze van houden. Met trots kan ik zeggen dat ik een van deze personen ben, wie van zijn passie zijn beroep heeft kunnen maken. Dankzij fotografie heb ik de hele wereld rondgereisd, waarbij cruciale mijlpalen en persoonlijke gebeurtenissen werden gedeeld met mensen die me hebben opgedragen deze onschatbare herinneringen vast te leggen en me in staat te stellen hun verhaal op mijn manier te vertellen.
Nico Alsemgeest
Nico Alsemgeest
In korte tijd heeft Nico Alsemgeest van zijn hobby zijn werk weten te maken. Nico is een passievolle fotograaf, met een enorme drive om alle voorkomende vormen van schoonheid en uitbundigheid op onderscheidende wijze vast te leggen. Met grote regelmaat reist hij de wereld rond om dance-events als Sensation en Tomorrowland te fotograferen, om commerciële shoots te doen voor grote internationale bedrijven of om florale objecten van topdesigners op vakkundige, eigen wijze vast te leggen. “Het afgelopen anderhalf jaar heb ik veel fotografie gedaan, voor evenementen zoals festivals, bedrijven, particulieren, reizen, vrij werk… eigenlijk bijna alles. Ik heb met mijn werk diverse bladen en websites gehaald en heb verschillende prijzen gewonnen. Ik fotografeer wat ik mooi vind en luister goed naar de klant, probeer altijd anders dan anderen te zijn en zorg voor goede kwaliteit.”

Nico’s manier van werken en de bijzondere resultaten die hij daarmee behaalt, maken zijn agenda vooralsnog bepaald niet leger. Nieuwe opdrachten voor 2018 leiden hem wederom de halve aardbol rond, zodat hij zijn kennis, passie en drive nóg verder kan uitbouwen.

Paul Barendregt
Paul Barendregt
Paul Barendregt is een vriendelijke, rustige en ervaren fotograaf uit Delft die hard werkt om het mooiste plaatje te schieten. Een persoon bij wie u zich op uw gemak zult voelen, ook als u niet graag voor de camera staat. En dat zie u terug op de foto’s. “Ik ben een fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. Het mooiste van ieder mens op de foto naar voren laten komen in een relaxte werkomgeving, dat is mijn doel. Kwalitatief hoogwaardige foto’s die spreken. Een kwalitatief goede foto ontstaat niet door één klik op de knop, maar door op de juiste manier te spelen met allerlei factoren, zoals belichting en perspectief.”

Wil je graag kennismaken met de Nikon D850? Vind dan nu het evenement bij jou in de buurt:

Wil je reserveren? Klik op het logo van jouw dealer om de opties te bekijken: