Nikon Business Workshop:  Learn to Inspire.

Met de Nikon School Business workshop leveren we niet het beeld, maar de weg er naar toe.

In een wereld die gevuld is met foto en video, waarin overal beeldmateriaal te zien is, is het belangrijker dan ooit u te onderscheiden. Met beter beeldmateriaal dan ooit tevoren.

Bent u op zoek naar een manier om zelf aan de slag te gaan met de creatie van beeldmateriaal en zoekt u een flexibele oplossing? Wij bieden een aanpak op maat met een persoonlijke trainer die samen met u een oplossing bedenkt voor uw uitdaging.

Samen zorgen we ervoor dat u in staat wordt gesteld beter beeldmateriaal te krijgen. Of dat nu foto of video is. Is er meer kennis of ervaring nodig? Wij trainen u en uw medewerkers. Is er apparatuur nodig? Wij adviseren u de meest verstandige aankoop. Is er een webshop- of internetintegratie nodig? Wij denken met u mee.

Van te voren maken we een plan zodat we exact vastleggen wat de doelstellingen zijn. En wat dat gaat kosten. Een van onze vaste trainers begeleid u door het hele proces. En als er meerdere medewerkers bij betrokken zijn maken wij voor u een instructie op video, audio, email of drukwerk zodat iedereen op de hoogte is van de nieuwe werkwijze.

Kortom: wij staan klaar om u te helpen.

Nikon School: Learn to inspire.


    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en door Google:
    Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden zijn daarom van kracht.