DE NIEUWE NIKON Z-SERIES MIRRORLESS CAMERA’S

Nikon introduceert: de Nikon Z-series.
Schitterende contrasten, levendige kleuren en prachtige details. Leg alles vast met de nieuwe full-frame mirrorless camera’s, de nieuwe standaard voor een camera die zo compact is. Verleg grenzen als het gaat om beeldkwaliteit en objectiefmogelijkheden dankzij de revolutionaire nieuwe vatting. Een nieuwe standaard voor optische prestaties.

Wil je kennismaken met de Nikon Z-series? Dat kan!
Het programma van de Z-tour bestaat uit een korte presentatie van onze Nikon specialisten waarna een bekende fotograaf zijn/haar ervaringen met de nieuwe Z-series camera’s zal delen. Afsluitend is er een TOUCH & TRY waar jij de mogelijkheid hebt om de Z7 en Z6 zelf uit te proberen!

PROGRAMMA

 • Learn: Een Nikon trainer neemt je mee op reis door de Z-series (45 min).

 • Inspire: Een bekende fotograaf verteld over zijn/haar praktijkervaringen met de Nikon Z-series (45 min).

 • Explore: Touch and Try! Probeer nu zelf de Nikon Z-series uit (30-60 min).

Meer Informatie & Reserveren

Het Ochtendprogramma:

 • 09:00    Ontvangst in de winkel
 • 09:15    Technische mogelijkheden Z-series – Nikon School
 • 10:15    Workshop van bekende fotograaf

 • 11:15    Touch&Try: probeer de Z6 & Z7 zelf uit!

 • 12:00    Einde programma

Let op: tijden kunnen per winkel afwijken

Het Middagprogramma:

 • 13:00    Ontvangst in de winkel

 • 13:15    Technische mogelijkheden Z-series – Nikon School

 • 14:15    Workshop van bekende fotograaf

 • 15:15    Touch&Try: probeer de Z6 & Z7 zelf uit!

 • 16:00    Einde programma

Let op: tijden kunnen per winkel afwijken

Deze fotografen vertellen je graag over hun ervaring met de Z6 en Z7:

Isabelle Hattink
Isabelle Hattink
Isabelle Hattink mag zich de beste bruidsfotografe ter wereld noemen (Fearless Photographer of the year). Vol enthousiasme maakt ze bijzondere bruidsreportages voor haar klanten. Isabelle won niet alleen vanwege haar kwaliteit foto’s, maar juist vanwege haar gedurfde foto’s. Ook geeft Isabelle workshops en mentor sessies over bruidsfotografie. Over haar fotografie zegt Isabelle: “Juist die kleine dingen zijn de dierbare momenten die je nooit vergeet”.
Chris König
Chris König
Chris König trekt als professioneel reisfotograaf de hele wereld over met een focus op avontuur. Ook is Chris actief in de bruidsfotografie en Lifestyle & Portretfotografie en heeft hij meerdere succesvolle workshops in IJsland georganiseerd. Het grootste deel van zijn tijd brengt Chris door in het buitenland, waar hij stukje bij beetje de wereld beter leert kennen. “Het vastleggen van de échte momentjes en dat met elkaar kunnen delen, is voor mij ontzettend waardevol”.
Bas Losekoot
Bas Losekoot
Bas Losekoot is al jaren actief als portret- en documentair fotograaf, waarbij hij zijn liefde voor cinema-en studiowerk combineert met straatfotografie. Dit probeert hij door middel van natuurlijk en kunstmatig licht vast te leggen, waardoor dit een dramatische effect in de foto’s laat zien. Zeven jaar geleden is Bas begonnen met het “Urban Millennium Project”, waarin hij de gevolgen van toenemende urbanisatie en bevolkingsdichtheid op het menselijk gedrag vastleg. “Als fotograaf geniet ik erg van de samenkomst van mensen en de diversiteit die daarbij komt kijken”.
Daan Oude Elferink
Daan Oude Elferink
Daan Oude Elferink legt met zijn urbex fotografie de schoonheid van oude, verlaten gebouwen vast. Waar de meeste mensen het een puinhoop zullen vinden, kijkt Daan hier met een andere blik op, op zoek naar de adembenemende schoonheid van verval. “Met mijn werk neem ik je graag mee naar de wereld achter de bordjes ‘verboden toegang’ en achter dichtgetimmerde ramen en deuren. De prachtige wereld van verboden, verlaten en vervallen zoals ik die zie”.
Bas Uijlings
Bas Uijlings
Bas Uijlings is sinds 2002 full time fotograaf en sinds 2009 doet hij wat hij het liefste doet: bruidsfotografie. Een van de mooiste momenten uit iemands leven, is de trouwdag. Samen met zijn team reist Bas over de hele wereld voor de meest exclusieve bruiloften. Hij is onder andere benoemd tot Best of the Best photographers 2018, en zit in de top 3 beste bruidsfotografen te wereld. “Mijn werk is het vastleggen van dat ene speciale moment, waarbij emotie loskomt. Of dat nu in de woestijn, op besneeuwde bergen of zelfs onder water is”.

Wil je graag kennismaken met de Nikon Z-series camera’s? Vind dan nu het evenement bij jou in de buurt:

Wil je reserveren? Klik op het logo van jouw dealer om de opties te bekijken: